Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Everything Is Questioned in the Season Finale of Wanna Die!

2010.06.20

Hivatalosan is lezárták a Wanna Die 6. évadját, azonban nem a meghirdetett, "If Everything not Begins" c. epizóddal. A Murder by Mistake 6 részes epizód lett végül, melynek utolsó része rengeteg nyitott ajtót hagyott a 7. évadnak. És itt már el is kezdődött a pletykaáradat.

Már tény, hogy lesz 7. évad, és az sem biztos, hogy ez lesz az utolsó évad. A rendező, Chris Land elmondta, hogy ha sok ötlet születik a folytatáshoz, megkísértenek egy 8. évadot is, jövőre. Egyelőre természetesen ezen a nyáron lemegy a vadiúj 7. évad, melyet már alig várunk! Miért is?

  • mert az ügy nem lett lezárva a CSI-ban, nincs meg még az igazi tettes
  • rengeteg kapcsolat és szál maradt elvarratlanul: hogyan menekült meg Caruso és miként tért vissza Ryan Wolfe a megemlített halálából?
  • nincs meg a kapcsolat Eric Delko és Natláék között, bár utalást kaptunk Krycektől, miszerint az orosz szülők az okok
  • Adam Monroe megszökött a kórházból, és még nem is tudjuk biztosan, hogy ha nem FBI ügynök, akkor mi volt igazából...
  • és a nagy cliffhanger: Pierre távozása, visszatérése régi életéhez, eltűnése Ukrajnából; mit hozhat a jövő számára, és Lara meddig fog keserű érzésekkel tekinteni a franciára?

Nagy valószínűséggel visszatér Xaver Varnus, Larson Conway megtestesítője! És hogyan is? Ez a kérdés, no meg, hogy valóban jön-e. Ugyanis évadokkal ezelőtt meghalt Peruban... hogy milyen múlttal fog visszatérni Larson, míg egyáltalán nem tudjuk, bár Pierre és Natla után nem meglepő a hír...

Gerard Butler (Pierre) el is árulta legutóbbi interjújában, hogy készülnek forgatni egy olyan epizódot, ami a Rómás/Filozófusok Kövés sztori folytatása is lehetne. Ezért kell Lars karaktere?

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2022 >>