Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gerard Butler: We Will Be Back!

2010.05.17

Közel 1 év csend után robbant a hír: ismét visszatér a Wanna Die stábja, szereplői, és ami még meglepőbb, vadonatúj körítéssel! Az egyik főszereplő, Gerard Butler - Pierre DuPont megszemélyesítője - rántotta le a leplet a minap a folytatásról, és elmesélte azt is, miket terveznek. "Igen, valóban visszatérünk! - jelentette ki csillogó szemmel, majd gyorsan folytatja - A szünetünknek rengeteg oka volt, legfőképp a színészek voltak felelősek érte. Nekem is, Angie-nek (Angelina Jolie, Lara Croft megszemélyesítője) is rengeteg projektje gyűlt össze, ezért szünetet kértünk. Azelőtt úgy tűnt, nemsokára véget ér a forgatás, de most, mikor a stáb felkért minket a folytatásra, bevallották, hogy azóta sok terv született. Igen, ugyanazokkal a szereplőkkel, ugyanazzal a háttértörténettel. Nem kell aggódni, emiatt nem lesz lapos a sztori, sőt! Ahogy mindig, most is választ fognak kapni a nézők, pár korábbi kérdésre. Ezért sem kezdtünk új történetet."

Legutóbb már előkészületben volt egy új sztori. "Még mindig listán van a dolog, a 'Comedy of Errors' - nemsokára el is kezdődik a forgatás, de egyelőre a jelenlegi sztorit akarjuk folytatni. Van egy epizód, ami abbamaradt, a 'Murder by Mistake', ennek már a 6. részét forgatjuk."

Milyen újdonságot takar a 'Comedy of Errors'? "Rengeteget! Lesz pár ismerős szereplő, de lesz rengeteg új. Pár részlet vissza is lesz vezethető a 'Wanna Die'-ra, de csak épphogy, hogy a néző észrevegye. Többet azonban nem mondhatok!"

Milyen változásokat várhatunk az új részekben? "Minden néző ismeri a klasszikus Filozófusok Kövés-Rómás részt - ennek a folytatását fogják megírni az írók. Elárulom: már engem is nagyon izgat a dolog!"

Mikor kezdődik a forgatás? "Még ezen a nyáron! Igazából rögtön akkor, amint a forgatókönyv elkészül. A stáb szólt, hogy nagyon legyünk készenlétben. A legjobb az egészben, hogy jó lesz ismét látni a régi arcokat. Pár napja visszaolvastam a régi részeket, és alig várom, hogy ismét lehessen egy kis romantika Lara és Pierre között. Szép kis pár! A helyszínelős részek pedig viszik a pálmát - azonban senki sem tudja, mire számíthat!"

Az E!Online megerősítette, hogy a sorozat valóban visszatér, és elsősorban a főbb-főszereplők írtak alá a folytatásra (a 'Murder by Mistake epizódra): Gerard, Angelina Jolie, David Caruso, Adam Rodriguez, Jonathan Togo, a guest star David Anders, és természetesen Jennifer Lopez. Hogy az epizód után mi lesz, még nem tudni.

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Május / 2020 >>