Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Clay Aiken interjú

2008.07.10

"Bosszú és megtorlás: minden történetnek végződnie kell valahol!"

 
 

INTERVIEW WITH CLAY AIKEN

Larson Conway feledhetetlen karakter volt a nagysikerű Wanna Die történetben: és még az öccse! Valakinek Pierre DuPonttal is végeznie kellett, és nemcsak erre a célra, de előkerül Larson öccse, Weilheim Oberbayern Wehmann.

LC Stories: Mi volt az első benyomása az általa megformált karakterről?

Clay Aiken: Az, hogy nagyon hasonlít a bátyjára! Nem meglepő, hogy testvérek. Külsőleg mindketten szőkék, és ezt követően mindenki úgy hiszi, kevés eszük van. Éppen ellenkezőleg! De persze néha becsúszik pár hiba. Pierre halálát látta a saját fia, és ezek után Weilheim elviszi az anyjához! Egy fontos embernek két lépéssel előre kéne gondolkoznia. Ez Weilheimnek nem nagyon sikerült.

Jó ember volt vagy rosszfiú?

Nehéz megmondani. Amíg a tetteiről és az illegális üzemeiről mindenki rossznak titulálja, a halálakor valahol mindenki sajnálja. Megérdemelte-e? Ő csak élni akart a maga módján. Talán éppen rosszul.

Büszke volt a bátyjára?

Természetesen! Weilheim felnézett Larsonra és tisztelte is. Mindenkinek azt hazudja, nem szerette - de végül mégis megtorolta a halálát. Nem éppen legálisan, de neki így éppen jó volt. Nem kapták el - vagyis majdnem nem.

Kicsit bohókás karakter.

És ezen miért lepődnek meg? Larson testvérét valahogy mindenki így képzeli el. Például amikor a bátyja a klubjába jön, mit csinál? Iszik, közben átgondolja az életét, a rendőrség szón pedig nevet. Megjegyzem, nem éppen vakmerő alak.

És ahogy tudjuk, a Cégnek dolgozott.

Habár ez nem nagyon derül ki a történetből, később nagy jelentősége lesz. Még a halála előtt. Na látják, Weilheim nem egy félrecsúszott figura! Van neki esze bőven és jól tud hazudni.

Ő ölte meg a Croft-gyilkosságok első illetve második áldozatát.

Bosszú és megtorlás. Minden történetnek végződnie kell valahol!

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>